19 Ağustos 2015 Çarşamba

Yaz Tatili Uygulaması

    Sanırım her geçen yaz mevsiminden hem 1 yaş daha büyümüş olmanın verdiği kendinden emin tavırlar hayatımızın ortasına gelip yerleşti.Tabi yaz mevsiminin vermiş olduğu enerji ile beraber kendimizden geçtik.
   Sabah deniz ve akşamüstü deniz faslımız bu sene yerini sadece akşamüstüne bıraktı.Alp Doruk şu an banyo yapmaktan bezmiş durumda. O yüzden günde 1 kere deniz dolu dolu yetiyor da artıyor kendilerine.Denizde yorgun düşer dediğimiz evimin miniği nedendir bilinmez banyodan sonra kabak çiçeği gibi açılıyor ve bir patlama ile kendini futbola yada legolar ile yeni moda olan icat yapma işlerine adıyor. Günde yenen bi milyon tane dondurma ile de enerjisine enerji kattığı gerçeği ise beni benden alıyor.
   Tüm bunlar olurken en çok hoşuma giden(bur da itirafta bulunmalıyım ki canım çıkıyor.) daha güzel konuşup anlaşabiliyoruz. Anne - oğul yıldızlardan , karşımızda bize bakan Yunan adalarından ve daha bir çok hayatın içinden konulardan konuşabiliyoruz. Bazen onunla iki kişi kalıp onun hayallerinin içinde kaybolup o saflığı onun gözündeki hayatın basitliğini yaşamak o kadar iyi geliyor ki. Bu yaz bazı noktalarda enerji patlamaları ile yaz yorsa da 4 yaş yazı bana harika anılar yaşattı.Dünya da olup bitenlerden bir haber onun gözünde yaşamı görmek bana cidden bu yazımın en güzel anılarını yaşattı.

Teşekkür ederim annecim ....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder